DASAR PENAFIAN


PSS SK Hj Hussin Dol tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada blog ini .

Wednesday, 21 November 2012

KEPUTUSAN UPSR TAHUN 2012


Kepututusan UPSR telah diumumkan pada 19 November yang lalu.Seramai 33 orang calon telah mendapat 5A dan 17 calon telah mendapat 4A 1B.Peratus pencapaian bagi setiap mata pelajaran pula : B.Melayu Pemahaman 92.6%,B.Melayu Penulisan 89.2%,Bhs Inggeris 87.2%,Matematik 91.2,Sains 89.9.Peratus lulus keseluruhan   mata pelajaran   ialah 80.5 %.Dari kesemua 149 calon,120 telah lulus di dalam semua mata pelajaran.   

Tahniah kepada semua calon dan guru-guru SKHHD yang telah berusaha untuk kejayaan ini.Syukur,Alhamdulillah.Semoga meningkat lagi pada tahun hadapan.

Seramai 33 calon yang mendapat 5A di samping sebahagian
dari guru-guru tahun 6

Sebahagian dari calon-calon yang mendapat 4A 1B
di samping guru-guru mereka.

KEJOHANAN BOLA BALING LUAR MUSIM BAWAH 11 TAHUN PRGKT KMY 2012

Suatu kejohanan Bola Baling peringkat  KM/Y telah diadakan di SK Sungai Pasir pada 6 dan 7 November yang lalu.Sebanyak 11 buah sekolah telah mengambil bahagian di dalam kejohanan tersebut..SKHHD adalah satu satunya sekolah dari PKG Yan yang telah menyertai kejohanan tersebut dan telah mendapat tempat ketiga bagi kedua-dua pasukan iaitu lelaki dan perempuan.Tahniah !Cuba lagi tahun hadapan.


 Pasukan perempuan dengan pingat masing-masing

Sebahagian dari 10 peserta lelaki
yang berjaya mendapat tempat ketiga